Telefoonnummer

0525 – 655 024

E-mail

info@salon-purebeauty.nl

Openingtijden

Zie contactinformatie

Mijn naam is Miranda Bossenbroek en ik doe al meer dan 25 jaar schoonheidsbehandelingen. Eerst in mijn geboortedorp Musselkanaal, daarna in Biddinghuizen en nu op ’t Harde. Jaarlijks volg ik opfriscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De salon is voor zowel vrouwen als mannen. Voor de mannen heb ik zelfs een speciale mannenlijn van PUURR in huis. Dus dames, verwen uw man eens met een heerlijke behandeling (mannen omgekeerd wordt ook heel erg gewaardeerd).

Een kadobon? Geen probleem, die maak ik met liefde voor u. Ik pak hem zelfs mooi voor u in. Mag ik u binnenkort verwelkomen?

Heerlijke ruime behandelruimte toegankelijk voor mindervaliden

Bent u minder goed ter been, dat is geen enkel probleem in mijn salon. U kunt parkeren voor de deur en alles is gelijkvloers op de begane grond. Er is een wachtruimte waar u rustig kunt plaatsnemen die is voorzien van Wifi en iets om te lezen. U zou bijna veel te vroeg komen

Ruime parkeergelegenheid

Voor de salon, langs de weg, is er meer dan voldoende ruimte voor het parkeren van uw auto. Komt u op de fiets? De oprit is ruim genoeg om uw fiets veilig te kunnen plaatsen.

Ik maak gebruik van de producten van PUURR

Omdat ik gebruik maak van de producten van PUURR is het niet alleen de profiteert u niet alleen van de overheerlijke en prijstechnisch gunstige producten, maar ik pas ook de onderscheidende schoonheidsbehandelingen toe (PUURR rituelen) die uw bezoek nog aangenamer maken.

 

Contactinformatie

Schoonheidssalon Pure Beauty

Verlengde Schietweg 3

8084 PL ‘t Harde

0525 – 655 024

info@salon-purebeauty.nl

Kvk-nummer: 39101299

 

Openingstijden

Maandag – 19:30 / 22:00

Dinsdag – 19:30 / 22:00

Woensdag – gesloten

Donderdag – 19:30 / 22:00

Vrijdagmiddag in overleg

Weekend – gesloten