Telefoonnummer

0525 – 655 024

E-mail

info@salon-purebeauty.nl

Openingtijden

Zie contactinformatie

De eerst maand van januari 2022 is alweer bijna voorbij. Een moment voor een terugblik op 2021 en kijk ik voorzichtig vooruit naar het jaar dat voor ons ligt.

Niemand zal opkijken als ik zeg dat 2021 voor velen een bewogen jaar is geweest. Voor mij was dat zakelijk gezien niet anders. Ik werd heen en weer geslingerd tussen de steeds wisselende maatregelen rondom Corona. Toch heeft deze situatie ook mooie dingen gebracht. Jullie hebben je allemaal zeer flexibel opgesteld en gingen mee in alle veranderingen. De loyaliteit en het vertrouwen was enorm en daar wil ik eenieder via deze weg voor bedanken.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie weer te mogen begroeten in de salon. Bij mijn behandelingen staan service en kwaliteit bovenaan het prioriteitenlijstje net als persoonlijke aandacht en een moment van ontspanning. Dat is wat jullie verdienen zodra je over de drempel van mijn salon stapt.

De afgelopen jaren heb ik geen prijsverhoging doorgevoerd, maar door de stijgende inkoopprijzen van de afgelopen twee jaar, ben ik genoodzaakt om de prijzen per 1 februari 2022 (minimaal) te verhogen. De nieuwe prijslijst vind je elders op de website. Via deze weg wens ik jullie een bijzonder mooi, gezond en een relaxt 2022 en in alle opzichten beter mag worden dan afgelopen jaar.

Tot snel bij Pure Beauty!

Lieve groet, Miranda Bossenbroek

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *